четверг, 15 февраля 2018 г.

Lugupeetud koolipere,

Lugupeetud koolipere,
2018. aasta kevadel toimub esmakordselt Euroopa rahatarkuse viktoriin – üleeuroopaline võistlus, mille eesmärk on parandada 13-15 aastaste noorte finantskirjaoskust. Viktoriinis osalemine on õpetajate jaoks lihtne ning viktoriin ise pakub noortele võimalust läbi võistlusliku momendi oma teadmisi laiendada ning konkurentsis Eesti ja Euroopa eakaaslastega end proovile panna. Registreerumine Eesti viktoriinile on avatud!
Mis toimub?
  • Viktoriin viiakse läbi kahes etapis. Esmalt toimub igas riigis rahvuslik finaal, kus klassid võistlevad üksteisega samaaegselt interneti õpikeskkonnas Kahoot! Eesti finaal toimub 15. märtsil algusega kell 9:00.
  • Kõige nupukam ja nobedam klass, kes annab parimad ja kiiremad vastused 10-15 küsimusele, kuulutatakse Eesti finaali võitjaks.
  • Rahvusliku finaali võitnud klass saab saata kaks esindajat Brüsselis toimuvasse Euroopa rahatarkuse viktoriini finaali. Eesti finaali korraldab Eesti Pangaliit, kes tasub ka võitja klassi kahe esindaja ja nendega kaasa reisiva täiskasvanu (õpetaja või lapsevanema) reisi- ja majutuskulud. Euroopa finaal toimub Brüsselis 8. mail ning selle võitja sõidab koju 3000 euro suuruse auhinnarahaga.
Kuidas osaleda?
  • Tutvu võistluse reeglite ja õpetajatele suunatud juhendiga siin
  • Registreeri oma klass enne 16. veebruari siin
  • Harjuta õpilastega võistluseks, kasutades harjutusteste
  • Liitu Eesti finaaliga Kahoot! platvormil 15. märtsil kell 9:00
Eesti Pangaliit on tänulik, kui jagate viktoriiniga seonduvat infot ka kooli infokanalites (kodulehel, sotsiaalmeedias, listides) ning viitate edasi teistele õpetajatele, kelle jaoks võiks teema huvipakkuv olla. Euroopa rahatarkuse viktoriini tutvustava video, mida võib samuti vabalt levitada, leiab siit.
 
Lisainfo:
Enn Riisalu
Eesti Pangaliit
Tel: 55 277 47

Kai Kutsar
Eesti Pangaliidu finantshariduse toimkonna juht
Tel: 5646 1223
E-mail: kai.kutsar@seb.ee

Комментариев нет:

Отправить комментарий